Om oss

EP Fastigheter AB är en förkortning av det juridiska namnet Ekström Proventum fastigheter AB. Bolaget ägs av Ekström Proventum förvaltning AB. Bolaget bildades i samband med att Örebrobostäder AB avyttrade fastigheter i Örebro 2010.

 


AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att förvärva fastigheter med förädlings och utvecklingspotential. Dessa fastigheter skall ägas och förvaltas på lång sikt. Vi skall endast förvalta egenägda fastigheter där vi ser att vår kompetens kan bidra till en positiv utveckling för själva fastigheten och området i sig. Detta kommer att skapa ett mervärde för våra hyresgäster som alltid skall sättas i centrum.

 


ORGANISATION

 

Mari Ekström Thor

VD

mari@epfastigheter.com

 

Jacob Ericsson

Styrelseordförande

jacob@epfastigheter.com

 

Stieg Ekström

Ledamot

 

Marcus Ericsson

Ledamot

AKTUELLT

Begränsade öppettider i sommar

Vi har begränsade öppettider i sommar.
Kontoret håller stängt 9/7-29/7
Ni når fastighetsskötare för felanmälan hela sommaren på 019-16 43 75


Ny utebelysning vid Tallrisvägen 1-19

2018-05-16
Vi kommer inom kort att byta ut befintlig fasadbelysning mm i hela bostadsområdet vid Tallrisvägen 1-19. Vi byter ut till miljövänlig LED belysning i hela området. Arbetet väntas pågå under ca 2 veckor.
Vid frågor vänligen kontakta oss, 019-16 43 75
//EP FASTIGHETER


Gårdspysslare

Brickebacken har vi i dag några hyresgäster som är engagerade som Gårdspysslare. Det är en form av självförvaltning där den som vill fixa med det lilla extra på sin gård och EP Fastigheter betalar materialet.

Är du intresserad av blommor och att ”pyssla” om rabatterna på innergårdarna, så tveka inte att höra av dig till oss! Tel 019-16 43 75


Nytt boende?!

Ny i stan? Behöver du större? Eller vill du bara ha en förändring? Under fliken Intresseanmälan kan du direkt skicka in en bostadsansökan till oss!

Ansök idag!

Grovsopor

Grovsopor får inte ställas i soprummen. Vi ber er därför lämna ert grovavfall till närmast återvinningsstation.

Kontakta oss >>

Boendeinformation

Här kan du som hyresgäst ta del av specifik information som rör ditt boende i Brickebacken.

Har du frågor kontakta oss på EP-fastigheter.