Hyresgästinfo

Nedan följer lite kort information som kan vara bra att veta för dig som hyresgäst hos EP Fastigheter AB. Får du inte svar på dina frågor här är du alltid välkommen att ringa oss så hjälper vår bovärd dig. Bovärd och kontaktuppgifter finner du under länk kontakt. Vill du träffa bovärden kan du alltid besöka vårt närkontor som ligger i bostadsområdet, för öppettider se vidare under kontakt. Övriga tider måste du boka tid för ett möte.

Nedan följer lite kort information.

Felanmälan lämnas via hemsidan eller per telefon 019-16 43 75.

Akuta fall som risk för vattenskada eller fara för egendom som inträffar vardagar efter klockan 17.00 samt helger ring 019- 26 40 50 (går till SOS ALARM) . Obs detta nummer skall endast användas vid en akut nödsituation.

Stefan Lilljebjörn är bovärd/områdesansvarig och har ansvaret för Tallrisvägen 1-17 samt 2-14. Kontaktuppgifter till Stefan finner ni under fliken kontakt. Stefan finns ofta i området om ni behöver hjälp med något. Han bär kläder med vår logotype för att ni lätt ska känna igen honom. För kontakt 019-16 43 75 alt stefan.liljebjorn@epfastigheter.com

Vårt huvudkontor ligger vid Ormestagatan 1B i Örebro. Ni är naturligtvis välkomna dit om ni vill prata med oss. Kontakta oss bara innan för att boka tid så någon ansvarig gällande Tallrisvägen är på plats.

Under länken boendeinformation finner ni som hyresgäst mer info som berör området och dig som hyresgäst. Här krävs ett login som ni får vid inflyttning. Ni kan även kontakta oss för inloggningsuppgifter.

Här på vår hemsida finner ni det mesta som rör ert boende. Vi försöker hela tiden uppdatera sidan med nyheter och annan information som kan vara lämplig för er som hyresgäster att känna till. Vill ni bara skriva ett meddelande till oss går det bra att göra detta under fliken kontakt.

Vi ser fram emot ett gott samarbete!

AKTUELLT

Begränsade öppettider i sommar

Vi har begränsade öppettider i sommar.
Kontoret håller stängt 9/7-29/7
Ni når fastighetsskötare för felanmälan hela sommaren på 019-16 43 75


Ny utebelysning vid Tallrisvägen 1-19

2018-05-16
Vi kommer inom kort att byta ut befintlig fasadbelysning mm i hela bostadsområdet vid Tallrisvägen 1-19. Vi byter ut till miljövänlig LED belysning i hela området. Arbetet väntas pågå under ca 2 veckor.
Vid frågor vänligen kontakta oss, 019-16 43 75
//EP FASTIGHETER


Gårdspysslare

Brickebacken har vi i dag några hyresgäster som är engagerade som Gårdspysslare. Det är en form av självförvaltning där den som vill fixa med det lilla extra på sin gård och EP Fastigheter betalar materialet.

Är du intresserad av blommor och att ”pyssla” om rabatterna på innergårdarna, så tveka inte att höra av dig till oss! Tel 019-16 43 75


Nytt boende?!

Ny i stan? Behöver du större? Eller vill du bara ha en förändring? Under fliken Intresseanmälan kan du direkt skicka in en bostadsansökan till oss!

Ansök idag!

Grovsopor

Grovsopor får inte ställas i soprummen. Vi ber er därför lämna ert grovavfall till närmast återvinningsstation.

Kontakta oss >>

Boendeinformation

Här kan du som hyresgäst ta del av specifik information som rör ditt boende i Brickebacken.

Har du frågor kontakta oss på EP-fastigheter.